IBSSA Bodyguard Training Center este un centru de antrenament pentru gărzi de corp

Acest centru a fost creat cu scopul de a oferi posibilitatea celor interesați de acest domeniu, de a beneficia de un antrenament riguros, conform standardului internațional IBSSA.

Accentul de bază al angajamentului nostru este de a pune în aplicare experiența noastră din domeniul securității publice și private pentru a crea soluții distincte, clare, realiste și funcționale pentru clienții nostri.

Facem toate eforturile posibile pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate și expertiză pentru cei care își doresc cu adevărat să obțină competențele necesare și să își îmbunătățească pregătirea.

Serviciile noastre includ și folosirea câinilor pentru pază și protecție și colaborăm cu alte unități K9.

IBSSA este asociația internațională oficială a securității private, a resurselor umane și tehnice, a companiilor tehnologice și a membrilor individuali ai profesiei de securitate. IBSSA este o asociație non-profit internațională implicată în organizarea, coordonarea, acordarea de asistență, ajutor tehnic și dezvoltare a membrilor săi, la nivel mondial, în domeniul securității, în toate formele sale.

FBI Academy Budapest

International Law Enforcement Academy (ILEA) este singurul centru de pregătire, din estul Europei, pentru ofițeri de poliție și lideri din justiție penală care este condus de FBI și guvernul ungar cu ajutorul multor națiuni și agenții partenere. În ultimul deceniu, această organizație a contribuit în a face comunitățile și lumea noastră mult mai sigure.

The Israeli College for Security and Investigations

ICSI a fost înființată acum 27 de ani cu scopul de a oferi studii profesionale celor care se ocupă de securitate și investigații, pentru toate domeniile de expertiză. ICSI este o instituție lider în domeniul studiilor de securitate, în ceea ce privește numărul de programe de cursuri și a nivelului de pregătire a antrenorilor și a cadrelor didactice.

Abonează-te la newsletter

Fii mereu la curent cu știri despre noile cursuri și alte informații despre oferta noastră.

Contactează-ne acum

Pentru informații suplimentare despre viitoarele cursuri sună-ne sau trimite-ne un email.

00 40 (765) 796 781
office@ibssa.ro

Urmărește-ne pe rețelele de socializare

Intră în comunitatea noastră, pentru a fi la curent cu toate noutățile.